Hjelp oss å bygge!

31.12.2016 15:03

Hjelp oss å renovere kirken vår!

Vi trenger flere rom til å undervise barna,å isolere kirken vår, vi trenger høyttaleranlegg, en bedre og større sal til kirkekaffe osv.

Listen er lang på alt vi ønsker oss, stort og smått for å få en fungerende og god menighet!

Vi tar nå et langt steg fremover, når vi nå går i gang med den største renoveringen av kirken. Vi skal etterisolere, bygge ny sidefløy og undervisningsrom og menighetssal i kjelleren, kort sagt et kjempearbeid!

Til det trenger vi også din hjelp!

Vi ber om at alle som kan, støtter menigheten med avtalegiro. Denne ordningen gir deg som giver 27% skattefradrag og menigheten trygge, forutsigbare inntekter.

Gir du hundre kroner til menigheten får du 27 kroner tilbake på skatten: Menigheten får hundre kroner og du betaler kun 73 kroner.

Ta derfor med Avtalegiro-skjemaet fra kirken, eller last det ned her. Fyll ut og gi det til sognepresten eller send det til menighetskontoret.

Takk for din hjelp!

Last ned avtalegiro her:

Avtalegiro - flere språk-à jour 11.11.15 fra Stv.jpg (1319705)